Hypnosepraktijk in Limburg

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Coaching » Hypnosepraktijk Limburg

Janine Bakker

Wanneer je op zoek bent naar een gespecialiseerde hypnosepraktijk in Limburg, stopt jouw zoektocht bij JB Lifecoaching uit Heerlen. Janine Bakker, het gezicht achter deze praktijk, is namelijk gespecialiseerd in hypnosetherapie en helpt jou graag om op deze manier weer grip op je leven te krijgen. Janine heeft een opleiding gevolgd bij het erkende Omni Hypnosementor Training Center in het Brabantse Oosterhout, waardoor je ervan verzekerd bent dat ze weet wat ze doet.

 

Patronen doorbreken in de hypnosepraktijk in Heerlen, Limburg

Gedragen die zijn vastgeroest in je leven, maar waar je eigenlijk vanaf wilt, zijn goed te elimineren door middel van hypnose. Zo wordt onze hypnosepraktijk in Heerlen, in Limburg, bijvoorbeeld vaak bezocht door mensen die willen afvallen met hypnose. Andere zaken waarvoor je hypnotherapie kunt gebruiken zijn onder andere:

  • Stoppen met roken
  • Zelfvertrouwen
  • Zelfdiscipline
  • Temperament
  • Podiumvrees

Dit is natuurlijk nog niet alles. Onze hypnosepraktijk in Heerlen, in de provincie Limburg, is dé plek waar je moet zijn wanneer je van jouw ongewenste patronen af wilt komen.

Ontdek de mogelijkheden van onze praktijk

JB Lifecoaching is er niet alleen voor hypnotherapie maar ook voor allerlei andere therapieën waarbij persoonlijke ontwikkeling het uitgangspunt is. Zo kunnen we je ook leren omgaan met stress en bieden we bedrijfscoaching aan. Ben je benieuwd wat Janine voor jou kan betekenen en welk traject hier het best bij past? Neem dan gerust contact op met haar door te bellen naar 06-51 75 90 30 of door een e-mail te sturen naar info@jb-lifecoaching.nl. Ze legt je graag het een en ander uit.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht