Burn-Out Coaching

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Burn-Out Coaching

Burn-Out Coaching in Limburg

Vanuit Heerlen Limburg help ik als burn-out coach om stap voor stap controle over je eigen leven terug te winnen. Burn-out coaching helpt je om het heft weer in eigen handen te nemen en in de toekomst te weten wanneer je moet ingrijpen om een nieuwe burn-out of burn-out klachten te voorkomen. Een burn-out ontstaat na langdurige overbelasting. Deze overbelasting kan op de werkvloer plaatsvinden maar kan ook voortkomen uit een lastige privé situatie of ingrijpende gebeurtenis.

Burn-out Coaching in een scandinavische blokhut

Ik bencoach sinds 2006 en heb jarenlange ervaring met burn-out coaching. In een authentieke scandische blokhut in Heerlen Zuid Limburg help ik je graag door je burn-out heen en creëeren we handvatten die houvast bieden na je burn-out. De blokhut helpt je om je te ontrekken uit je dagelijkse omgeving en je blik en gedachten te openen voor een veranderingsproces.

Intake van 30 min gratis

De intake van 30 minuten is om te bekijken of we een wederzijdse klik hebben. Mocht die positief zijn dan gaan we gemiddeld gezien in 5 tot 10 sessies jou helpen om je uit de burn-out te helpen en in de toekomst te voorkomen. Mocht je vragen hebben neem dan contact met mij op. Wil je graag de intake inplannen, doe dan een aanvraag via het contactformulier.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht