N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Omgaan met stress Limburg

Leren omgaan met stress in Limburg

Janine BakkerOmgaan met stress is lastig en wellicht kunt u daar nabij Limburg wel hulp bij gebruiken. Zeker tegenwoordig waar de prikkels van alle kanten op je af komen. Hulp bij stress kun je dan vooral vinden bij een stresscoach in omgeving Limburg. Deze helpt jou met stressbeheersing en geeft jouw handvatten om ermee om te kunnen gaan. Janine Bakker van JB Lifecoaching helpt jou met een persoonlijk coaching traject en stimuleert jou hiermee jezelf te ontwikkelen. Ze is een ervaren stresscoach in Limburg die jou hulp kan bieden bij stress en de omgang hiermee. Een leerproces waar je hard voor zult moeten werken, maar wat zeker zinnig zal zijn.

 

Hoe leer ik omgaan met stress in omgeving Limburg?

Wanneer je Janine Bakker als stresscoach inschakelt, zal ze jou begeleiden bij omgaan met bestaande stress en je leren stressbeheersing en -vermindering toe te passen nabij Limburg. Aan de hand van een intakegesprek zal ze jouw huidige situatie schetsen en kom je erachter hoe ze je hulp kan bieden bij de stress in jouw leven. Met een duidelijk stappenplan en oefeningen, kun je stappen gaan zetten richting een minder stressvol leven. Het is een leerproces en leren omgaan met stress is niet zomaar gedaan, maar Janine biedt je handvatten nabij Limburg om de stressbeheersing langzaam eigen te maken.

Hoe ziet het traject met een stresscoach eruit?

Wanneer je hulp in wilt schakelen bij stress door middel van Janine Bakker als stresscoach, begint het allemaal met een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek worden er een aantal mogelijke stappen uitgewerkt om stressbeheersing bij te staan. Regelmatig kom je terug bij Janine om de voortgang te bespreken. Waar loop je tegenaan? Wat ging juist beter? Aan de hand hiervan zal ze je sturen om verbetering door te voeren in je dagelijkse leven.

Plan een intakegesprek

De vermindering van stress is niet een kwestie van wat trucjes aanleren. Het is een langdurig proces waar Janine Bakker je in kan bijstaan met haar coaching. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van zo’n dergelijk coaching traject? Neem dan gerust contact met haar op. Dit kan door te bellen naar 06-51 75 90 30, een e-mail te sturen naar info@jb-lifecoaching.nl of door het online contactformulier in te vullen. Zet de stap naar een leven met minder zorgen.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht