Hypnotherapeut in Limburg

N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Hypnose Hypnotherapie

 

Janine is sinds kort ook hypnotherapeut, waardoor je voor hypnosetherapie bij haar in Heerlen, Limburg, terechtkunt. Met deze therapie kan ze jou nóg beter helpen met de situaties waarin je vastloopt. Wanneer je interesse hebt in hypnosetherapie, kun je dus het best contact opnemen met JB Lifecoaching in Heerlen, Limburg. Om als hypnotherapeut te kunnen werken heeft Janine een opleiding gevolgd bij het erkende Omni Hypnosementor Training Center in het Brabantse Oosterhout.

 

 

Wat doet een hypnotherapeut uit Limburg eigenlijk?

Alvorens je een hypnotherapeut uit Limburg, bijvoorbeeld uit Heerlen, inschakelt, wilt je natuurlijk wel weten wat hypnosetherapie precies inhoudt. Bij deze therapie word je namelijk onder hypnose gebracht door je behandelaar. Hypnose is niet meer en niet minder dan contact maken met je onderbewustzijn. In je onderbewustzijn ligt vast wie je bent en wat je voelt. Tijdens een hypnose ben je tot verbazingwekkende prestaties in staat.

Het onderbewuste

De werking van hypnose kan uitgelegd worden door de hersenen te vergelijken met de werking van een computer. Als de mens wordt geboren heeft hij/zij de beschikking over een basisbesturingssysteem waarmee allerlei belangrijke functies om te blijven leven meteen en voornamelijk automatisch worden uitgevoerd. Gedurende de groei naar volwassenheid bouwt een kind zelf een kritisch en redenerend vermogen op. Dit vermogen is voor een deel bepaald door de informatie die het kind op jongere leeftijd heeft vastgelegd. Dit vermogen kan worden vergeleken met een firewall van een computer, het zal bepalen wat relevant is en wat niet en welke informatie belangrijk is voor het onderbewuste. Het kritisch en redenerend vermogen (de firewall) vervult belangrijke functies voor ons. Zo beschermt het ons bij gevaar en zal het ons onderbewuste razendsnel aanzetten tot actie. Het geeft daarnaast signalen aan het onderbewuste over hoe we met emoties of gebeurtenissen in onze omgeving kunnen omgaan.

Waarom ons onderbewuste ons soms ook tegenwerkt

Helaas kan de zogenaamde firewall ons ook tegenwerken. Als we bijvoorbeeld willen stoppen met roken, dan is het eerder aangeleerde rookgedrag zo sterk in ons onderbewuste vastgelegd (geprogrammeerd), dat de signalen van onze wilskracht vrijwel niet of gedeeltelijk door onze firewall heen dringen. Hierdoor is het erg moeilijk om rookgedrag blijvend te elimineren.

Hoe hypnosetherapie in Heerlen, Limburg, hierbij kan helpen

Heb je last van ongewenste patronen in je leven, zoals rookgedrag? Dan kan een hypnotherapeut van JB Lifecoaching uit Heerlen, Limburg, een belangrijke rol vervullen. Daar waar de wilskracht het aflegt tegen de kracht van het onderbewuste kan hypnose onze firewall, ofwel ons kritisch en redenerend vermogen, tijdelijk omzeilen om aan het onderbewuste directe suggesties te geven. Zo kan het rookgedrag permanent worden aangepakt. De kern van hypnose is dus dat het kritisch en redenerend vermogen tijdelijk gepasseerd wordt, waardoor aanvaardbare suggesties direct door het onderbewuste kunnen worden opgenomen. Op deze manier treden er veranderingen op en kun je ongewenste patronen laten ophouden.

Creëer jouw eigen leven!

De tv is een mooie metafoor voor hypnosetherapie en hoe jij met behulp van een hypnotherapeut uit Heerlen, Limburg, weer grip krijgt op je eigen leven. Je onderbewustzijn speelt namelijk elke dag zijn eigen film af en jij hebt hierin de hoofdrol. Het is van belang om je te realiseren dat wanneer je een film niet goed vindt, je van zender kunt kiezen voor een andere film. Jij bent de schepper van de film van het leven. Jij creëert de film met je gedachten, emoties, overtuigingen en intenties. Als je elke dag weer andere gedachten kiest, nieuwe overtuigingen bedenkt en nieuwe intenties formuleert creëer je een nieuwe film voor je leven. Als je je leven verandert door te werken aan de onderbewuste programma`s in plaats van mensen of situaties te veranderen, word je beloond met nieuwe energie om je nieuwe gewenste zelf te creëren. Dit verbindt je tegelijkertijd met je diepste, innerlijke zelf wat onveranderlijk is. Vanaf dit punt kun je de film van je leven creëren op de manier die jij graag wilt.

Waarvoor je onze hypnotherapeut uit Heerlen, Limburg, inschakelt

Hypnotherapeut Janine Bakker uit Heerlen, in Limburg, schakel je in voor hypnosetherapie wanneer je graag wilt werken aan:

 • Stoppen met roken
 • Afvallen
 • Slapeloosheid
 • Spanning
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfdiscipline
 • Temperament
 • Reisziekte
 • Bedplassen
 • Jeuk
 • Geheugenverbetering
 • Podiumvrees
 • Succes in het leven
 • Loslaten
 • Vergeven

Begin jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling nu

Begin vandaag nog aan een mooie reis in jezelf en kijk wat dit voor jou kan betekenen en wat het je uiteindelijk gaat opleveren. Janine vertelt je graag meer over de mogelijkheden van haar hypnosepraktijk in Limburg. Wacht niet langer en neem contact met haar op via [email protected] of 06-51 75 90 30.

Maak een afspraak

Neem contact op

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
 • Velden met een * zijn verplicht