Afvallen met hypnose

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Coaching » Afvallen met hypnose

Afvallen is met hypnose zeer zeker mogelijk. Het lastigste gedeelte van afvallen is namelijk het doorbreken van patronen. Patronen als snoepen of jezelf belonen met eten zijn soms helemaal ingebakken in iemands gedrag, waardoor het lastig is om hier ineens mee te stoppen. Gelukkig is het niet onmogelijk om deze patronen te doorbreken. Hypnotherapie kan erbij helpen om de juiste keuzes te (blijven) maken, waardoor afvallen een stuk gemakkelijker wordt.

Hoe werkt afvallen met hypnose precies?

Afvallen door middel van hypnose is bij de meeste mensen die in onze hypnosepraktijk in Limburg komen erg succesvol. Maar hoe werkt hypnotherapie precies en hoe kan het dat afvallen een stuk gemakkelijker wordt gemaakt met hypnose? Veel van onze gedragingen zijn zo vaak uitgevoerd dat ze gewoontes zijn geworden. Deze gedragingen worden dan ook sterk in ons onderbewuste vastgelegd, waardoor wilskracht vaak niet voldoende is om deze gedragingen te veranderen of elimineren. Wanneer je onder hypnose wordt gebracht kun je jouw onderbewuste directe suggesties geven om het ongewenste gedrag, dus ongezond eten of weinig bewegen, aan te pakken. Hypnotherapie maakt afvallen zo een stuk eenvoudiger.

Plan direct een intakegesprek in

Ben je benieuwd naar afvallen met hypnose en wil je meer weten over de hypnotherapie van JB Lifecoaching uit Heerlen? Neem dan gerust contact op met Janine Bakker, dé hypnotherapeut van de regio Limburg. Zij vertelt je meer over hoe afvallen met hypnotherapie werkt en kijkt of het een geschikte vorm van therapie voor jou is. Je bereikt haar door te bellen naar 06-51 75 90 30 of door een e-mail te sturen naar info@jb-lifecoaching.nl. Uiteraard kun je ook direct een intakegesprek inplannen.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht