N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Bedrijfscoaching Limburg

Bedrijfscoaching in Limburg

Janine Bakker

Ben je op zoek naar een specialist in bedrijfscoaching en is jouw bedrijf in Limburg gevestigd? In dat geval schakel je het best JB Lifecoaching in. Je komt dan met Janine Bakker in contact, die jouw team graag persoonlijk begeleidt en ondersteunt. Janine heeft al vele opleidingen en cursussen gedaan om haar kennis en kunde op het gebied van coaching te vergroten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je voor bedrijfscoaching in goede handen bent bij deze specialiste in Limburg.

 

Bedrijfscoaching op maat in Limburg

Wanneer je JB Lifecoaching uit Limburg inschakelt voor bedrijfscoaching, ben je ervan verzekerd dat je maatwerk ontvangt. Janine is een persoonlijke coach die haar behandeling afstemt op degene die ze voor zich heeft. Ze vertelt hierbij niet wat iemand moet doen, maar stelt de juiste vragen zodat men inzicht krijgt in patronen en hoe deze te doorbreken. Met bedrijfscoaching staat efficiënt werken centraal, en gaat het bijvoorbeeld over samenwerken in teamverband. Is een werknemer niet tevreden met zijn/haar positie? Dan kun je Janine ook inschakelen als loopbaancoach.

Ontdek wat coaching voor jouw bedrijf kan betekenen

Heb je een bedrijf in Limburg en ben je benieuwd wat bedrijfscoaching voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over de werkzaamheden van Janine als carrièrecoach? Neem in beide gevallen contact met haar op door te bellen naar 06-51 75 90 30, te mailen naar [email protected] of door het contactformulier in te vullen. Ze staat je graag te woord.

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht