Werkwijze coaching

N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Lifecoaching

Werkwijze Coaching

250-signsAls jouw coach ben ik niet diegene die jou gaat vertellen hoe het moet. Ik begeleid je om de verschillende manieren waarop jij handelt, inzichtelijk voor je te maken. Ik stimuleer jouw zelf verantwoordelijkheid zodat jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling verder kunt uitbouwen.

Aan de hand van de ‘coachvraag’ wordt jij begeleid om het beste in jezelf naar boven te halen zodat je deze kwaliteiten kunt benutten én verder kunt ontwikkelen. Wanneer jij weet wat je écht belangrijk vind, dan kun je bewuste keuzes gaan maken en werkelijk in het veranderproces stappen. Je gaat dan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij is het nodig dat je jezelf vragen durft te stellen, eerlijk durft te zijn en de bereidheid hebt om oude patronen die niet meer dienen, los te laten.

Wanneer je in een moeilijke situatie zit, dan is het vaak niet eenvoudig om jouw houding te veranderen door simpelweg een- of tweemaal een bepaalde nieuwe gedachte aan te nemen. Nee, het is een leerproces van oefening en gewenning dat je in staat stelt om met de situatie om te gaan. Verandering kost tijd.

Levenservaring

Door de levenservaring die ik heb opgebouwd -in combinatie met een goed ontwikkelde intuïtie en een groot inlevingsvermogen – ben ik in staat om goed op te vangen wat er werkelijk in jou speelt. Dan vind ik het verder ook heel belangrijk dat jij je bij mij op het gemak voelt. Alleen dan kun je jezelf naar mij toe openen en vol vertrouwen aan de sessie beginnen.

Adviesgesprek

Ook kun je bij  mij terecht voor een eenmalig adviesgesprek. In dit gesprek gaan we samen kijken waar er oplossingen en mogelijkheden zijn om jou weer op weg te helpen. Vaak zie je zelf niet eens de oplossing, maar weet dat deze vaak dichterbij is dan je denkt. Het verhelderd je blikveld als het even troebel is. Dit adviesgesprek duurt 1 tot 1.5 uur en kost 85 euro. Mocht je dit willen geef dit dan even aan in de mail. 

Intake coaching

JB Life Coaching hutIeder coach traject wordt gestart met een intakegesprek van ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost €35,00

Het doel van het intakegesprek is:

Elkaar leren kennen. De voorwaarden voor een succesvol traject zijn wederzijds vertrouwen en respect. Uit het intake gesprek kunnen we veel informatie halen, zelfs info die je zelf niet zag aankomen en kan dus heel verrassend zijn. Zo gaan we samen in een intensief gesprek op zoek naar jouw behoefte waar je aan wilt werken. 
Daarnaast bespreken we de aanpak, bepalen we de geschatte duur van het traject en het aantal sessies. Er wordt gekeken naar mogelijke tussentijdse opdrachten en het plannen van een eindevaluatiegesprek.

Coachingsgesprekken

JB Life Coaching hutPrive
De coachingsgesprekken vinden plaats in een Scandinavische blokhut. Deze blokhut heeft een ontspannen en relaxte sfeer waarbij je al starende in de vlammen van het vuur tot rust kunt komen en helemaal jezelf kunt zijn.

Zakelijk
Om medewerkers op de werkvloer te coachen kom ik ook graag naar uw bedrijf toe. Het is belangrijk voor u en uw medewerkers dat zij zich lekker in hun vel voelen. Dat zal zich uiten in de prestaties van uw medewerker en in de kwaliteit van het door hen geleverde werk.U wilt toch alles uit uzelf en uw medewerkers halen op het gebied van vaardigheden, competenties en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op voor advies/informatie en mogelijke coach trajecten.

Evaluatie coaching

JB Lifecoaching & Mediation - evaluatie coachingNa de intake coaching volgen er een aantal coachingsgesprekken en dan vindt er een tussentijdse evaluatie plaats om te checken of we nog op de goede weg zitten of dat we onze aanpak moeten veranderen. Aan het einde van het coaching traject volgt de eind evaluatie van de coaching.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Traject Coaching

JB Lifecoaching Volg je eigen padHet coach traject bestaat meestal uit 5 tot 8 sessies vanaf het initiële coaching intakegesprek tot aan de eindevaluatie, afhankelijk van de vraag en de tijd die nodig is om het gewenste doel te behalen.

Duur van een coachinggesprek: 1,5 uur

De sessies worden normaal om de 2 weken gepland. Dit heeft te maken met de tijd die nodig is om een en ander te verwerken en om de nieuwe mogelijkheden toe te passen. Maar zelf aangeven wanneer je er klaar voor bent mag ook. Dit bespreken we meestal tijdens een coachingsessie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht