N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Lifecoaching

Lifecoaching

Als jouw coach ben ik niet diegene die jou gaat vertellen hoe het moet. Ik begeleid je om de verschillende manieren waarop jij handelt, inzichtelijk voor je te maken. Ik stimuleer jouw zelf verantwoordelijkheid zodat jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling verder kunt uitbouwen. Aan de hand van de ‘coachvraag’ wordt jij begeleid om het beste in jezelf naar boven te halen zodat je deze kwaliteiten kunt benutten én verder kunt ontwikkelen. Wanneer jij weet wat je écht belangrijk vind, dan kun je bewuste keuzes gaan maken en werkelijk in het veranderproces stappen. Je gaat dan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij is het nodig dat je jezelf vragen durft te stellen, eerlijk durft te zijn en de bereidheid hebt om oude patronen die niet meer dienen, los te laten.

Wanneer je in een moeilijke situatie zit, dan is het vaak niet eenvoudig om jouw houding te veranderen door simpelweg een- of tweemaal een bepaalde nieuwe gedachte aan te nemen. Nee, het is een leerproces van oefening en gewenning dat je in staat stelt om met de situatie om te gaan. Verandering kost tijd.

16 jaar coach ervaring

Dankzij opleiding, levenservaring en 16 jaar coaching ervaring -in combinatie met een goed ontwikkelde intuïtie en een groot inlevingsvermogen – ben ik in staat om goed op te vangen wat er werkelijk in jou speelt. Dan vind ik het verder ook heel belangrijk dat jij je bij mij op het gemak voelt. Alleen dan kun je jezelf naar mij toe openen en vol vertrouwen aan de sessie beginnen.

Intake

Gedurende de intake gaan we samen kijken waar er oplossingen en mogelijkheden zijn om jou weer op weg te helpen. Dit kennismakingsgesprek duurt een half uur en is gratis om te bekijken of er een wederzijdse klik, en daarmee basis is om jou verder te helpen!

Aanvang coaching

We bespreken de aanpak en bepalen de geschatte duur van het traject en het aantal sessies. De voorwaarden voor een succesvol traject zijn wederzijds vertrouwen en respect. Maar weet ook dat je zelf aan de slag moet om de door jou daadwerkelijk doelen om te zetten in voor jou belangrijke veranderingen, Zo gaan we samen in een intensief gesprek op zoek naar jouw behoefte waar je aan wilt werken. Er wordt gekeken naar mogelijke tussentijdse opdrachten en het plannen van een evaluatiegesprek.

Locatie Coaching

Prive
De coachingsgesprekken vinden plaats in een Scandinavische blokhut. Deze blokhut heeft een ontspannen en relaxte sfeer waarbij je al starende in de vlammen van het vuur tot rust kunt komen en helemaal jezelf kunt zijn.

Zakelijk
Om medewerkers op de werkvloer te coachen kom ik ook graag naar uw bedrijf toe. Het is belangrijk voor u en uw medewerkers dat zij zich lekker in hun vel voelen. Dat zal zich uiten in de prestaties van uw medewerker en in de kwaliteit van het door hen geleverde werk.U wilt toch alles uit uzelf en uw medewerkers halen op het gebied van vaardigheden, competenties en persoonlijke ontwikkeling?

Evaluatie Coaching

Na een aantal coachingsgesprekken vindt er een tussentijdse evaluatie plaats om te bespreken hoe we wederzijds het traject ervaren. Jouw belang en doelen staan voorop. We kijken of we op koers zijn op die doelen te halen en finetunen onze aanpak als we daarmee nog meer impact kunnen maken. Aan het einde van het coaching traject volgt de eind evaluatie van de coaching.

Traject Coaching

Het coach traject bestaat meestal uit 5 tot 8 sessies vanaf het initiële coaching intakegesprek tot aan de eindevaluatie, afhankelijk van de vraag en de tijd die nodig is om het gewenste doel te behalen. De duur van een coachinggesprek is 1 uur of 1,5 uur  De sessies worden normaal om de 2 weken gepland. Dit heeft te maken met de tijd die nodig is om een en ander te verwerken en om de nieuwe mogelijkheden toe te passen. Maar zelf aangeven wanneer je er klaar voor bent mag ook. Dit bespreken we meestal tijdens een coachingsessie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht