Workshops

Home » Workshops

Workshops

      

Alleen bij voldoende deelnemers minimaal 4 en maximaal 6. 

3 uur durende  Workshop “Zelfvertrouwen Bouwen” in mijn gezellige Finse hut. van 4 bijeenkomsten en een ieder ontvangt na afloop  30 minuten  persoonlijke coaching/advies. Kosten € 450,-  Datum en tijden in overleg.   

Zelfvertrouwen is één van de belangrijkste eigenschappen die je kunt ontwikkelen in je leven. Zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op de kwaliteit van je leven en is de basis voor:                                                                                                                                       

1.Geluk.
Geluk is gevoel van vreugde, plezier, bevrediging en waardering in je leven. Een gebrek aan zelfvertrouwen heeft een negatieve invloed op je geluksgevoel, omdat het afbreuk doet aan je gevoel van eigenwaarde.
Begin ermee jezelf te moeite waard te vinden, wat je ook doet en wat een ander ook vindt.

2.Persoonlijk succes.
Persoonlijk succes is het bereiken van de doelen die jij de moeite waard vindt. Hiervoor heb je zelfvertrouwen nodig omdat de meeste doelen niet vanzelf worden bereikt. Je moet uitdagingen aangaan en barrières overwinnen om te bereiken wat je werkelijk wilt.

3.Gezonde relaties.
Een gezonde relatie wordt gekenmerkt door twee zelfstandige mensen die een positieve invloed op elkaar hebben en elkaar accepteren zoals ze zijn. Mensen met weinig zelfvertrouwen hebben de neiging om zichzelf afhankelijk te maken van een ander of, ter compensatie, de ander te willen domineren.

4.Positieve verwachtingen.
Het leven zit vol uitdagingen. De meeste mensen kunnen heel veel uitdagingen aangaan, mits ze een positieve uitkomst verwachten. Zelfvertrouwen geeft, zoals gezegd, een gevoel van vertrouwen in eigen kunnen en dit stelt je in staat, ondanks de uitdagingen, stappen te zetten in de richting van je dromen.

5.Geestelijke stabiliteit.
Iemand met veel zelfvertrouwen is niet zo snel van zijn of haar stuk te brengen. Zelfvertrouwen geeft rust en zorgt ervoor dat iemand niet door het minste of geringste negatief wordt beïnvloed.

6.Mentale en sociale weerbaarheid.
Weerbaarheid betekent dat je om kunt gaan met uitdagingen. In de interactie met anderen zal je af en toe je eigen standpunt moeten verdedigen, als de ander een mening heeft die afwijkt van de jouwe. Dit kan alleen als je vertrouwen hebt in je eigen oordeel en mening.

Het resultaat van deze workshop is dat jij weer in je eigen kracht komt en dat jij met vol zelfvertrouwen in het leven staat en alle uitdagingen aan kunt!

 Wil je meer info hierover dan kun je via de contactpagina reageren of telefonisch 0651759030   

Maak een afspraak