Workshops

Home » Workshops

2 Daagse workshop voor vrouwen.

“De kracht van zelfvertrouwen en de waarde van Eigenliefde”

Waarschuwing: je zult worden uitgedaagd tijdens dit programma! Een zekere mate van zelfreflectie is belangrijk om het meeste uit dit programma te kunnen halen. Je wordt uitgedaagd om je hart te openen, zodat je weer gezien wordt omdat je jezelf niet ziet. Dit programma bestaat uit 2 dagen. We gaan aan de slag met interactieve technieken op het gebied van leiderschap, coaching en strategie.

‘De meest belangrijke investering die je kunt maken is in jezelf. Leef jij je mooiste leven, of zit je vast doordat het je ontbreekt aan zelfvertrouwen? Als je denkt dat je iets niet kunt, dan klopt dat. Denk je dat je het wel kunt, dan klopt dat ook. Het ligt eraan hoe je naar de situatie kijkt.

Wat is zelfvertrouwen en wat als je dat niet of nauwelijks hebt, welke impact heeft dat op de rest van jouw leven, welke belemmerende overtuigingen houden jou tegen die je nu niet doet, maar zou je wel graag willen doen.

Positieve consequenties: Wat gebeurt er en hoe zal jij je voelen als je datgene aan jezelf en in je leven verandert? Wat kunnen of zullen positieve gevolgen zijn als je dit voor elkaar krijgt?

Negatieve consequenties: Wat gebeurt er als je nu weer geen actie onderneemt? Wat gebeurt er met je leven als je nu niets verandert? Hoe voel jij je over een maand, een jaar, vijf jaar vanaf nu, als je nu niet begint om je intenties waar te maken? Wat kunnen of zullen de nadelige gevolgen zijn voor jou en de rest van je leven als je er nu niets aan gaat doen om iets te veranderen?
 
Deze workshop vind plaats in een leuk tipidorp in Monschau in de prachtige Duitse Eifel aan het water op een mooie camping Perlenau http://www.monschau-perlenau.de/ met een overnachting in een leuke tipitent.

Voor wie? Voor alle vrouwen die willen werken aan het vergoten van hun zelfvertrouwen en eigenwaarde en klaar zijn met excuses!

Data; 27 en 28 september 2023

Minimale deelnemers 6 en maximaal 10

Voor info over het programma en de kosten bel of mail naar: 0651759030 of info@jb-lifecoaching.nl

Maak een afspraak