Home » Workshops

Workshop “Boost je Zelfvertrouwen”

Leef jij je mooiste leven?, Of zit je vast in jezelf doordat het je ontbreekt aan zelfvertrouwen? “Als je denkt dat je iets niet kunt, dan klopt dat. Denk je dat je het wel kunt, dan klopt het ook.” Wat is zelfvertrouwen en wat als je dat niet of nauwelijks hebt, welke impact heeft dat op de rest van jouw leven, welke belemmerende overtuigingen houden jou tegen die je nu niet doet, maar zou je wel graag willen doen.

Positieve consequenties: Wat gebeurt er en hoe zal jij je voelen als je datgene aan jezelf en in je leven verandert? Wat kunnen of zullen positieve gevolgen zijn als je dit voor elkaar krijgt?

Negatieve consequenties: Wat gebeurt er als je nu weer geen actie onderneemt? Wat gebeurt er met je leven als je nu niets verandert? Hoe voel jij je over een maand, een jaar, vijf jaar vanaf nu, als je nu niet begint om je intenties waar te maken? Wat kunnen of zullen de nadelige gevolgen zijn voor jou en de rest van je leven als je er nu niets aan gaat doen om iets te veranderen?

Thema Zelfliefde en oefeningen.
Bewustwording van je eigen gedrag.

Deze workshop is in een klein groepje van 4 personen in mijn sfeervolle coaching praktijk, zodat iedereen de ruimte krijgt en aan bod komt in een veilige setting..

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht