Over Janine Bakker

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Over mij

Over Mij

Mijn naam is Janine Bakker, een warme en betrokkene persoonlijkheid en loyaal naar mijn medemens. Ik hou van het leven en mijn vrijheid, ben avontuurlijk ingesteld en reis ik graag en vind ik het heerlijk om te sporten. Daarnaast lees en kook ik graag. Tevens vindt ik het belangrijk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Dat doe ik door zelfstudie te volgen d.m.v. boeken lezen, maar ook om workshops en cursussen te volgen.

Mijn missie is om jou weer in je kracht te zetten, zodat je weer goed in je vel zit. Dit doe ik door naar jou te luisteren en de tijd voor je te nemen, hierdoor krijg ik een beeld van wat jij nodig hebt en welke technieken nodig zijn om jou weer de beste versie van jezelf te maken. Door te denken in mogelijkheden en jou beren op je weg in de mist te laten verdwijnen, krijg je weer helderheid in je situaties.

Door vele coaching gesprekken die ik heb mogen doen, heb ik inmiddels een berg ervaring opgedaan. Mijn aangeboren nieuwsgierigheid, mijn vertrouwen in de mensheid en het denken in mogelijkheden en mijn creativiteit zijn eigenschappen die heel goed passen in wat ik doe.

Ik was 23 jaar werkzaam bij het Centraal bureau voor de statistiek op diverse afdelingen van management, statistisch, administratief tot financieel, waarvan de laatste zeven jaar bij de flexpool. Dit waren leerzame periodes in mijn beroepsleven, maar op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met mijn partner zijn we “ The Fire Within “ gestart. Hierin hebben wij groepen begeleid in tipi tenten door het hele land en voer ik waar nodig één op één gesprekken. De ”post-HBO beroepsopleiding tot Coach” bij de Alba Academie was een goede aanvulling hierin, gevolgd door een vervolgopleiding loopbaancoaching. Daarnaast heb ik de opleiding Gewichtsconsulente gedaan en ben ik aangesloten bij de BGN: “Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland”. Regelmatig volg ik trainingen/cursussen op het gebied van coaching, voeding en mentale gezondheid, zoals  Angst en Stressbeheer. In 2021 heb ik bij OMNI in Oosterhout de opleiding tot Hypnotherapie gevolgd en op dit moment ben ik bezig met Stress en Burn-out coaching. Blijven ontwikkelen vind ik belangrijk voor mezelf maar ook om mijn clienten optimaal te kunnen begeleiden.

Mijn visie is: Maak het leven niet moeilijker dan het is, stel dingen niet uit, maar begin vandaag!

 

Janine Bakker

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht