Gewichtsconsulent & Voedingsadvies

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Gewichtsconsulent & Voedingsadvies

Gewichtsconsulent & Voedingsadvies

Naast mijn passie voor persoonlijke coaching heb ik altijd interesse gehad in gezonde voeding. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl is de basis om dagelijks fit en energiek door het leven te gaan. Als gewichtsconsulent wil ik  je daarom graag helpen om op een gezonde manier je levensstijl aan te passen om gewichtsdoelen te behalen. Maar dat niet alleen, ik wil je ook laten zien dat in onze leefomgeving waarin we verkeren de verleiding leidt tot ongezond gedrag. Een leefomgeving waarin ongezonde voeding, zoals te veel koolhydraten en verzadigd vet, overmatig alcoholgebruik en rookgedrag, te weinig of geen beweging een gemotoriseerde mobiliteitsindustrie, met parkeerplaatsen tot naast kantoor onze mobiliteit en dagelijkse stress (ver)leiden tot ongezond gedrag. Je gaat leren hoe je voor jezelf goede keuzes kunt gaan maken om je weer beter te gaan voelen. We beginnen altijd eerst met een uitgebreid intake gesprek, om inzicht te krijgen in je leef-gedrag. Dit doen we door een uitgebreide meting, denk aan gewicht, lichaamslengte, tailleomtrek en lichaamsvetpercentage en om Inzichten te krijgen in je eetpatroon d.m.v. een voedingsdagboek. We berekenen je BMI ( Body Mass Index, BMR ( Basaal Metabolic Rate ), je dagelijkse energiebehoefte en de verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten in je dagmenu. Aansluitend gaan we samen een reel en haalbaar doel opstellen, en coach ik jou zodat jij de juiste keuzes kunt maken on deze doelen te halen.

Waarom een gewichts- en voedingsconsulent die aangesloten is bij BGN?

Een BGN gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma van één van de geaccrediteerde opleidingen.Ze zijn verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast werken ze uitsluitend met gezonde voeding en verkopen ze geen maaltijdvervangers of afslankproducten. De consulten bij een BGN gewichtsconsulent worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk zelf even welke vergoeding jouw verzekeraar biedt. Het is belangrijk om erachter te komen waar  jij jezelf in kunt verbeteren zodat je voor jezelf goede keuzes kunt gaan maken om je weer beter te gaan voelen. Een BGN gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma van één van de geaccrediteerde opleidingen. Ze zijn verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast werken ze uitsluitend met gezonde voeding en verkopen ze geen maaltijdvervangers of afslankproducten. De consulten bij een BGN gewichtsconsulent worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk zelf even welke vergoeding jouw verzekeraar biedt.

Contact

Als gewichts en voedingsconsulent help ik je graag jouw doelen bereiken. Ik ontvang je in mijn Scandinavische blokhut, waar mijn sessies plaats vinden. Na een telefonische gratis kennismaking, plannen we een intake/advies gesprek van 30  min in. Van daar uit plannen we samen de vervolgsessie in. 

Wil je een gesprek plannen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door te bellen naar 06-51 75 90 30, mail naar info@jb-lifecoaching.nl of vul het online contactformulier in. Als gezondheidscoach help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht