Voedingsconsulent

N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » gewichtsconsulente

 

 

 

Naast mijn passie voor persoonlijke coaching heb ik altijd interesse gehad in gezonde voeding. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl is de basis om dagelijks fit en energiek door het leven te gaan. 

Als gewichtsconsulent wil ik  je daarom graag helpen om op een gezonde manier je levensstijl aan te passen om gewichtsdoelen te behalen. Maar dat niet alleen, ik wil je ook laten zien dat in onze leefomgeving waarin we verkeren de verleiding leidt tot ongezond gedrag. Een leefomgeving waarin ongezonde voeding, zoals te veel koolhydraten en verzadigd vet, een passieve entertainmentindustrie, van Netflix tot Instagram, een gemotoriseerde mobiliteitsindustrie, met parkeerplaatsen tot naast kantoor onze mobiliteit en dagelijkse stress (ver)leiden tot ongezond gedrag. Overmatig alcoholgebruik, rookgedrag en een opkomende drugsepidemie, neutralisator van een gestresst leven, worden aangejaagd door effectieve industrieën en marketing. Het is belangrijk om erachter te komen waar  jij jezelf in kunt verbeteren zodat je voor jezelf goede keuzes kunt gaan maken om je weer beter te gaan voelen. 

 

Waarom een gewichts- of voedingsconsulent die aangesloten is bij BGN?

Een BGN gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma van één van de geaccrediteerde opleidingen. Ze zijn verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast werken ze uitsluitend met gezonde voeding en verkopen ze geen maaltijdvervangers of afslankproducten. De consulten bij een BGN gewichtsconsulent worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk zelf even welke vergoeding jouw verzekeraar biedt.

 

Neem gerust contact op

Als gewichtsconsulente help ik je graag jouw doelen bereiken. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door te bellen naar 06-51 75 90 30, stuur een mail naar info@jb-lifecoaching.nl of vul het online contactformulier in. Als gezondheidscoach help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl.

 

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht