N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Persoonlijke coaching Limburg

Persoonlijke coaching Limburg

Janine BakkerVoor persoonlijke coaching of bedrijfscoaching in Limburg ga je naar JB Lifecoaching. Persoonlijke coach Janine Bakker uit Limburg helpt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor vele situaties kun je in de provincie Limburg terecht voor persoonlijke coaching of bedrijfscoaching. Zit je bijvoorbeeld niet lekker in je vel door een hoge werkdruk of grote mate van onzekerheid? Heb je te maken met een arbeidsconflict? Of ben je ambitieus en wil je je talenten verder ontwikkeling? Deze persoonlijke coach in Limburg staat altijd voor je klaar.

 

Hoe gaat persoonlijke coaching te werk in Limburg?

Het is belangrijk dat beide partijen zich prettig voelen in een coachingstraject. Daarom starten we de persoonlijke coaching in Limburg altijd met een intakegesprek. Hierin bekijken we of er een match is. Het coachingstraject richt zich op het onderzoeken van wat voor jou echt belangrijk is. Vervolgens krijg je ondersteuning bij het nemen van stappen die je gedrag en denkwijze veranderen en leer je oude patronen los te laten.

Ook voor bedrijfscoaching ga je naar de persoonlijke coach in Limburg

Bedrijfscoaching in Limburg richt zich op de talentontwikkeling van medewerkers. Zo is de hulp van een persoonlijke coach in Limburg een goede optie wanneer jouw bedrijf te maken heeft of krijgt met een ontslagronde. Je wilt jouw medewerkers natuurlijk wel begeleiden naar nieuw werk. Laat je hierbij ondersteunen:

  • We gaan individuele gesprekken aan met medewerkers om te bepalen wat ze willen na een eventueel ontslag.
  • We coachen medewerkers, maar vertellen hen niet wat er moet gebeuren.
  • We geven de ontslagen medewerkers weer zelfvertrouwen en geloof in het vinden van een nieuwe baan.

Meer informatie?

Met persoonlijke coaching door de persoonlijke coach, werkzaam in Limburg, kun je jezelf verder ontwikkelen. Via het telefoonnummer 045 53 32 030 neem je contact op voor het maken van een afspraak. Wil je eerst meer informatie? Ook dan neem je telefonisch contact op.

Maak een afspraak

06 51 75 90 30

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht