N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Gewichtsconsulent Limburg

Gewichtsconsulent Limburg

Janine BakkerWil je de hulp van een gewichtsconsulent inschakelen in Limburg? Dan is de specialistische en persoonlijk aanpak van JB Lifecoaching wat voor jou. Wij helpen jou om zelf goede en gezonde voeding samen te stellen. Het is van groot belang dat jij een goed gevoel hebt tijdens het proces en dat je je op je gemakt voelt. We doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen.

 

 

Persoonlijke behandeling bij gewichtsconsulent in Limburg

Als je gezond bent en last hebt van over- of ondergewicht, schakel je de hulp in van een gewichtsconsulent in Limburg. Met de hulp van een specialist stel je zelf goede en gezonde voeding samen. Samen stellen we een behandelplan op en begeleiden we je tijdens het afvallen. Wat wij van jou vragen in dit gehele traject, is motivatie. Vervolgens ontvang je van ons voorlichting over voeding en beweging. In dit traject sta jij en jouw wensen centraal.

Kies voor een gezonde levensstijl

Wil jij jouw levensstijl aanpakken en op een gezondere manier gaan leven? Schakel dan de hulp in van een gewichtsconsulent en mental coach in Limburg. Je ontvangt persoonlijke en deskundige adviezen die je helpen tijdens het gehele traject. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 045 53 32 030. We staan je graag te woord.

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht