Ervaringen

N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Ervaringen

Ervaringen

 

Toen ik merkte vast te lopen in mijn dagelijks leven heb ik contact gezocht met Janine. Ik kreeg meteen een warm thuisgevoel bij haar. Fijn samen praten in de knusse blokhut.
Ze heeft mij goede adviezen en handvatten gegeven waarmee ik uiteindelijk weer verder kon in mijn leven.
M.S.

“In korte tijd heb jij mij geholpen om weer met beide benen op de grond te kunnen staan, mijn zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik belangrijke beslissingen kon gaan maken en vanuit mijn diepste gevoelens en verlangens mijn leven weer vorm gegeven.Jouw persoonlijkheid, je aandacht en betrokkenheid tijdens, tussen en zelfs na de sessies heeft mij veel vertrouwen in jou doen geven waardoor ik jou iedereen zou aanraden.”

Groetjes, W.S

“ De afgelopen periode heb ik, met hulp van Janine, kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen. Dit was al jaren laag en na bepaalde gebeurtenissen, was de maat vol. Hoewel het een hele stap voor mij was om hulp te zoeken, voelde ik me vanaf het eerste moment prettig bij Janine. Ze creëert een laagdrempelige sfeer, waardoor ik me meteen prettig voelde en open durfde te vertellen. Gedurende dit proces voelde Janine aan wanneer ze moest luisteren, welke vragen ze kon stellen en welke adviezen op hun plek waren. Zonder te oordelen, geeft ze je inzicht in je eigen handelen. Ik heb Janine ervaren als een betrouwbaar, geduldig en warm persoon. Ik ben er in korte tijd erg door veranderd en daar ben ik Janine heel dankbaar voor! ”

D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

06 51 75 90 30

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht