Ervaringen

N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

N

Intake van 60min. voor €50

Home » Ervaringen

Ervaringen

 

Toen ik merkte vast te lopen in mijn dagelijks leven heb ik contact gezocht met Janine. Ik kreeg meteen een warm thuisgevoel bij haar. Fijn samen praten in de knusse blokhut.
Ze heeft mij goede adviezen en handvatten gegeven waarmee ik uiteindelijk weer verder kon in mijn leven. M.S.

“In korte tijd heb jij mij geholpen om weer met beide benen op de grond te kunnen staan, mijn zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik belangrijke beslissingen kon gaan maken en vanuit mijn diepste gevoelens en verlangens mijn leven weer vorm gegeven. Jouw persoonlijkheid, je aandacht en betrokkenheid tijdens, tussen en zelfs na de sessies heeft mij veel vertrouwen in jou doen geven waardoor ik jou iedereen zou aanraden.” Groetjes, W.S

“ De afgelopen periode heb ik, met hulp van Janine, kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen. Dit was al jaren laag en na bepaalde gebeurtenissen, was de maat vol. Hoewel het een hele stap voor mij was om hulp te zoeken, voelde ik me vanaf het eerste moment prettig bij Janine. Ze creëert een laagdrempelige sfeer, waardoor ik me meteen prettig voelde en open durfde te vertellen. Gedurende dit proces voelde Janine aan wanneer ze moest luisteren, welke vragen ze kon stellen en welke adviezen op hun plek waren. Zonder te oordelen, geeft ze je inzicht in je eigen handelen. Ik heb Janine ervaren als een betrouwbaar, geduldig en warm persoon. Ik ben er in korte tijd erg door veranderd en daar ben ik Janine heel dankbaar voor! Groetjes D.

Na wat twijfels over mijn loopbaan heb ik mij aangemeld bij Janine. Enerzijds voor een stukje coaching op het gebied van mijn loopbaan. Aan de andere kant ook een stukje personal coaching. Haar knusse blokhut zorgt ervoor dat er meteen een ontspannen sfeer ontstaat. De sfeer, in combinatie met haar kritische vragen, aandacht en het voorhouden van een spiegel heeft mij veel opgeleverd. Zonder te oordelen heeft Janine de juiste (soms confronterende) vragen weten te stellen waardoor ik steeds meer inzicht over mezelf ontwikkelde. Er is een last van mijn schouders gevallen en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Dank hiervoor!  S. 

Ik heb erg veel gehad aan je coaching en wil je dan ook bedanken voor deze gesprekken. Aankomende tijd ga ik rust pakken en settelen op mijn nieuwe plek. Nogmaals bedankt! Veel liefs, S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht