N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Voeding en advies Limburg

Voeding en advies in Limburg

Janine BakkerWil je bewuster omgaan met voeding en ontvang je daarom graag persoonlijk advies in Limburg? Als BGN-gewichtsconsulent voorzie ik je graag van professioneel voedingsadvies. Wil je afvallen of juist aankomen? Wil je gezonder leven of ben je allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Het zijn allerlei voorbeelden om vandaag nog een kennismakingsgesprek in te plannen.

Alles over voeding en beweging tijdens een persoonlijk advies nabij Limburg

Wanneer je gezonder wilt gaan leven, wordt er gekeken naar voeding en beweging. Door deze twee elementen optimaal met elkaar te combineren, behaal jij jouw doel! In een kennismakingsgesprek kom ik graag meer te weten over jou als persoon, maar ook over jouw doelen, situatie en wat je eventueel in het verleden al geprobeerd hebt. Denk je na het kennismakingsgesprek: ‘ja, dit zie ik wel zitten’? Dan vraag ik je om een eetdagboek bij te houden die we tijdens het intakegesprek bespreken. Ook meten we je vetpercentage, tailleomvang en berekenen we jouw BMI. Aan de hand van deze gegevens geef ik je in Limburg advies over voeding en beweging.

Wees blij met jezelf

Ben jij tevreden over jouw lichaam, levensstijl en hoe je in het leven staat? Is het antwoord ‘nee’ of durf je niet volmondig ‘ja’ te zeggen? Dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen. Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Bel me gerust op het telefoonnummer  06 51 75 90 30 of vul het online contactformulier in. 

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht