N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

Home » Coaching » Levenscoach Heerlen

Levenscoach Heerlen

Levenscoach HeerlenJanine Bakker is een levens- en gezondheidscoach gevestigd in Limburg, die jou hulp kan bieden bij het realiseren van een gezonde leefstijl of die jou kan bijstaan in een moeilijke periode in je leven. Er zijn vele situaties waarin levenscoach Janine je kan helpen. Je kunt bij haar terecht als je ontslagen bent en niet goed weet wat je wilt of je twijfels hebt of je weer een baan gaat vinden. Je kunt ook bij haar terecht voor hulp bij een gezonde leefstijl in haar hoedanigheid als gezondheidscoach in Limburg. Ook helpt Janine je als je niet lekker in je vel zit door een hoge werkdruk of een grote mate van onzekerheid. Janine Bakker is ervan overtuigd dat eenvoud je je verder brengt!

Hoe ziet hulp bij het vinden van een gezonde en prettige leefstijl eruit?

Levenscoach Janine Bakker uit Heerlen vindt het belangrijk dat beide partijen zich prettig voelen in een coaching traject. Daarom start Janine altijd met een intakegesprek waarin onderzocht wordt of er een match is. In het coaching traject werkt Janine op de volgende wijze:

  • Je krijgt inzicht in wat voor jou echt belangrijk is.
  • Je wordt ondersteund bij het nemen van stappen die je gedrag en denkwijze veranderen.
  • Je leert oude patronen los te laten.
  • Je volgt je eigen plan: Janine ondersteunt je, maar vertelt je niet wat je moet doen.

Wanneer je Janine inschakelt als gewichtsconsulente of als gezondheidscoach in haar praktijk in Limburg, begint jouw traject ook met een intake. Hier worden je doelen besproken en worden verschillende metingen uitgevoerd. Op basis van een eetdagboek en deze gegevens wordt er een persoonlijk plan opgesteld en wordt er regelmatig gecheckt hoe je in je voortgang staat. Janine is dé gezondheidscoach in Limburg die met warme persoonlijke aandacht met jou aan de slag gaat.

Maak de keuze om gelukkig te leven

Levenscoach Janine Bakker uit Heerlen helpt je graag je leven weer op de rit te krijgen. Of dit nu met een nieuwe baan of met hulp bij een gezondere leefstijl is. Je kunt contact opnemen met Janine Bakker via telefoonnummer 06-51 75 90 30, via e-mailadres info@jb-lifecoaching.nl en via het contactformulier.

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht