N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Individuele coaching Limburg

Individuele coaching Limburg

Janine Bakker

Janine Bakker biedt individuele coaching in Limburg. Een coachingstraject ondersteunt je in een moeilijke periode in je leven. Er zijn vele situaties waarin je terecht kunt voor individuele coaching bij Janine Bakker in de provincie Limburg. Maak een afspraak als je ontslagen bent en niet goed weet wat je wilt of hoe je weer een baan gaat vinden. Ook als je niet lekker in je vel zit door een hoge werkdruk of een grote mate van onzekerheid kun je terecht bij Janine.

 

 

Traject van individuele coaching in Limburg

Levenscoach Janine Bakker uit Heerlen vindt het belangrijk dat beide partijen zich prettig voelen in een coachingstraject. Daarom start Janine de individuele coaching in Limburg altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt bekeken of er een match is. Het coachingstraject wordt op de volgende wijze ingericht:

  • Je gaat op zoek naar wat voor jou echt belangrijk is.
  • Je krijgt ondersteuning bij het nemen van stappen die je gedrag en denkwijze veranderen.
  • Oude patronen leer je los te laten.
  • Je volgt je eigen plan: Janine ondersteunt je, maar vertelt je niet wat je moet doen.

Contact

Met individuele coaching door Janine Bakker, werkzaam in Limburg, krijg je je leven weer op de rit. Neem contact op met Janine Bakker via telefoonnummer 06-51 75 90 30 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht