N

Coach sinds 2006

N

Coaching in een Sfeervolle Blokhut

N

GRATIS Kennismaking van 30min.

Home » Coaching » BGN gewichtsconsulent

BGN gewichtsconsulent nabij Limburg

Janine BakkerBehaal jouw doelen met de hulp van een BGN-gewichtsconsulent in Limburg. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak je jouw wensen kenbaar omtrent voeding en beweging. Wat is jouw motivatie en doel? Aan de hand van deze gegevens stellen we een werkwijze op die geheel bij hierbij aansluit.

 

 

Waarom een BGN-gewichtsconsulent in omgeving Limburg inschakelen?

Als BGN-gewichtsconsulent in de regio Limburg ben ik in het bezit van een geldig diploma van een geaccrediteerde opleiding. Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholing om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen in mijn vakgebied. Je kunt dus altijd van een professionele werkwijze uitgaan waar jij als persoon centraal staat.

De werkwijze

Ben je enthousiast geworden na het kennismakingsgesprek en heb je zin om aan jouw doel te werken? Dan plannen we een intakegesprek in. In de tussentijd vraag ik jou om een eetdagboek bij te houden. Dit eetdagboek bespreken we dan tijdens het intakegesprek. Ook berekenen we je BMI, vetpercentage en tailleomvang. Wanneer alle gegevens compleet zijn, ontvang je een behandelplan. Dit behandelplan verschilt uiteraard per persoon. Geheel afhankelijk van jouw situatie, motivatie en doel.

Yes! Ik heb mijn doel bereikt, wat nu?

Super goed dat je jouw doel hebt bereikt! Nu is het een kwestie om jouw nieuwe leefstijl vol te houden. Daarom raad ik je altijd aan om nog een aantal vervolgconsulten in te plannen. Zo zorgen we er samen voor dat jij je fit blijft voelen. Afspraak maken met een BGN-gewichtsconsulent in de omgeving Limburg? Bel mij gerust op 06 51 75 90 30 of vul het online contactformulier in.

 

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht