N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Afvalcoach

Afvalcoach nabij Limburg

Janine BakkerWanneer je op zoek ben naar een afvalcoach in omgeving Limburg die begeleiding biedt bij het afvallen, ben je aan het juiste adres bij Janine Bakker van JB Lifecoaching. Zij helpt mensen op verschillende gebieden, zoals loopbaan- en lifecoaching. Daarnaast is ze als afvalcoach aangesloten bij de BGN. Zij kan jou begeleiden bij het afvallen op een veilige wijze en het vinden van een gezonde levensstijl. Wat zijn jouw gewichtsdoelen? Hoe zie je de toekomst voor je? Janine helpt je hier graag bij.

 

Wat doet een afvalcoach precies?

Als je bij afvalcoach Janine Bakker in omgeving Limburg op intakegesprek komt, zal ze je vragen om gedurende een paar dagen een eetdagboek bij te houden. Tijdens het intakegesprek worden deze gegevens besproken naast jouw levensstijl. Je wordt gewogen, je BMI wordt bepaald en vetpercentage en tailleomvang worden gemeten. Op basis van deze gegevens en de kennis van jouw huidige levensstijl, wordt er een behandelplan opgesteld. Begeleiding is bij het afvallen erg belangrijk. Als afvalcoach zal Janine realistische doelen met je stellen.

Hoe ziet de verdere begeleiding bij het afvallen eruit?

Janine zal als afvalcoach nabij Limburg periodiek een consult met je inplannen. Dit is onderdeel van de begeleiding bij het afvallen. Op deze manier wordt er elke twee weken een meting gedaan en kunnen er op basis van jouw ervaringen aanpassingen gedaan worden aan jouw plan. Er is niet één manier om veilig en gezond af te vallen. Daarom krijg je bij JB Lifecoaching een hoop tips die specifiek van toepassing zijn in jouw situatie.

Zet een stap richting een gezonder leven

Wil jij ook een stap zetten richting een gezonder gewicht en een bewustere levensstijl? Neem dan zeker contact op met Janine voor begeleiding bij het afvallen. Zij helpt je graag jouw doelen op een gezonde manier te bereiken. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 06-51 75 90 30, te mailen naar [email protected] of door een contactformulier in te vullen.

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht