N

Persoonlijk

N

Betrokken

N

Warm

Home » Coaching » Begeleid afvallen

Begeleid afvallen

Janine BakkerWil je graag begeleid worden bij het afvallen? JB-lifecoaching stelt voor jou een behandelplan op zodat jij weer lekkerder in je vel zit. Heb je het afvallen al een aantal keer zonder of met begeleiding geprobeerd, maar val je toch weer terug in je oude gewoontes? Dat kan anders!

Realistisch en begeleid afvallen

Iedereen heeft wel een ideaal schoonheidsbeeld in gedachten. Zeker met alle communicatiekanalen waar we dagelijks mee worden geconfronteerd, wordt er vaak een onrealistisch beeld geschept van ‘het perfecte lichaam’. Ik vind het vooral belangrijk dat je tevreden en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Hoe we dit gaan bereiken, wordt in het kennismakings- en intakegesprek bepaald. Naast dat ik naar jouw verhaal en wensen luister, bepalen we je BMI, vetpercentage en tailleomvang. Al deze gegevens bij elkaar zorgen voor de basis van het behandelplan. Denk niet in tijd, maar volg je gevoel. Wat is realistisch? De een heeft zijn of haar doel in een aantal maanden behaald en de ander binnen een aantal jaar. Het maakt niet uit hoe je er komt, als je er maar komt.

Ja, ik wil begeleid afvallen!

Goed om te horen dat jij de eerste stap naar een gezondere levensstijl wilt zetten. Laten we een kennismakingsgesprek inplannen. Dit kun je doen door te bellen naar 06 51 75 90 30 of vul het online contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ook interessant

[links hoofd_id=”794″]

Maak een afspraak

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht